Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці почали розкривати деталі нового Audi Q4 E-tron

На минулому тижні під час офіційної презентації технічної начинки нового електричного кросовера від компанії Audi ми дізналися подробиці інтер’єру та деякі інші подробиці Q4 E-tron. Презентація обмежилась офіційною публікацією декількох знімків салону кросовера та його закамуфльованого екстер’єру. Серед головних висновків виходу на ринок нового електромобіля можна відзначити позиціювання моделі як конкурента для Tesla Model Y, але незрозуміло до чого тут кросовер від Tesla, адже єдине в чому він зможе перемогти Q4 E-tron це запас хода та швидкість розгону.

Втім, фанатів автомобілів Tesla важко переконати у перевагах інших електромобілів, тож краще більш уважно придивитись до Audi Q4 E-tron, який стане одним з приємних сюрпризів німецького бренду в 2021 році. Спеціально для Q4 E-tron було використано нову платформу MEB VW Group, що стане початком випуску автомобілів на електричних двигунах. Серійна версія кросовера майже не відрізняється від концепту 2019 року, який вже тоді вражав інноваційними функціями та опціями. Довжина Q4 e-tron складає 4 метри та 59 см, при цьому ширина дорівнює 1 метр та 65 сантиметрів. Габаритні розміри новачка знаходяться чітко між моделями Q3 та Q5, але колісна база становить 2760 мм. Продумана внутрішня компоновка стала можливою завдяки сучасній «електричній» платформі.

Інтер’єр Q4 E-tron відповідає останнім розробкам німецького бренду у сфері ергономіки та цифрової візуалізації, при цьому архітектура торпедо виконана в мінімалістичному стилі, який вже багато років використовується при проектуванні внутрішнього середовища в автомобілях марки Audi. Також беззаперечно та якісно виглядають матеріали оздоблення використані в обробці інтер’єру нового кросовера. Загалом салон нагадує модернізований кокпіт від хетчбека A3, якому додали простору та різноманітного обладнання. В Audi продовжують розвивати ідею доповненої реальності та інші сучасні технології об’єднанні в системі MMI.

Цікаві технологічні рішення продовжують впроваджувати в нові моделі бренду, мова йде про матричні фари з проекціями світла на поверхні та просунуту систему керування круїз-контролем. З точки зору техніки багато в чому вона подібна до Volkswagen ID.4 але з обов’язковою системою quattro. Потужні мотори розвивають від 300 к.с., а акумуляторні батареї тримають заряд для подолання 450 км шляху без підзарядки. Менш потужні двигуни розвивають лише 200 к.с. та поставляються з заднім приводом, що дозволяє зменшити базову вартість кросовера до 50 тисяч євро…

 

 

22.03.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці почали розкривати деталі нового Audi Q4 E-tron

Політика конфіденційності